Yhteystiedot

Maiju Peltola
Marttilantie 38
16540 Mertie
050 466 2024

Uusimmat kuvat

Koe elämysten riemu 

Jamela tarjoaa yksityisille ja yrityksille unohtumattomia elämyksiä ja uusia kokemuksia. Kun mietitte ikimuistoisen tapahtuman järjestämistä ystäville, asiakkaille, henkilökunnalle tai sidosryhmille, palvelutarjonnastamme löytyy ratkaisu niin pienten kuin suurien elämyshetkien järjestämiseen. 

Elämyspalveluihin erikoistuneena yrityksenä ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme ammattitaitoisesti ja laadukkaasti Teidän tarpeisiinne sopivat elämyshetket. Monipuolinen palveluvalikoimamme tarjoaa kokemuksellista tekemistä kaikenlaisille ryhmille kauniissa luonnon maisemissa ympäri vuoden. 

Jos olette suunnittelemassa mieleenpainuvaa tapahtumaa tai haluatte tietää lisää palveluistamme, ottakaa meihin yhteyttä. Kysykää myös omien ideoidenne toteutusmahdollisuuksia. Seikkailut odottavat - uskaltaudu mukaan.

Palvelutarjontaamme kuuluvat mm.

Köysitoiminta

Tarkkuuslajit

Värikuulapelit

Melontaretket

Ohjatut luontoretket

Sienestys, marjastus

Kalastus- ja pilkkiretket

Sauvakävely

Lumikenkäily

Retkiluistelu

Pyöräretket ja maastopyöräily

Hiihto ja vaellushiihto

Mäenlasku eri välineillä

Ohjatut pelit, leikit ja kisailut

 

Jamela Elämys- ja seikkailupalvelut 

Kansikkalantie 11, 16600 Järvelä 

jamela(ät)elisanet.fi 

gsm 041 464 2197 

Huom: Lähettäessäsi sähköpostia, korvaa (ät) osoitteessa @-merkillä.

Jokaisessa Jamela Seikkailu ja elämyspalvelut -ohjelmassa turvallisuus näyttelee suurta osaa. Kaikkiin toimintoihin kuuluvat Kuluttajaviraston ohjeiden mukaiset turvallisuusjärjestelmät. 

Jamela Seikkailu ja elämyspalvelulla on vastuuvakuutus, mutta asiakkaalla tulee olla oma (tai yritystapahtumissa yrityksen) tapaturmavakuutus voimassa. Vakuutuksen tulee kattaa myös laskeutuminen, jos sellainen kuuluu ohjelmaan. 

Tilauksesta Jamela Seikkailu ja elämyspalvelut ottaa tapahtumakohtaisen vakuutuksen niille, joilla omaa vakuutusta ei ole tai vakuutus on vajavainen.